Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Τελευταια Στιγμη Που Θυμαμαι

Η Τελευταια Στιγμη Που Θυμαμαι. Παλεψα πολυ μα με πληγωσε το δακρυ σου. Ξαφνικα σταματαει κανει μια τελικη κινηση η “κεφαλη”. Ψευτικο και αυτο οπως ηταν η αγαπη σου.

Βλεπω τη χωρα μου να προοδευει και να κανει εργα που χρηματοδοτει η εοκ και τα φτιαχνουν οι αλβανοι και οι πακιστανοι εργατες. Δοκιμασα να καθαρισω το “φακο” της. Παλεψα μα εσυ τα ονειρα μας ετσι πεταξες. Παρ' ότι η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει την ημερομηνία που θα ισχύσει ο φόρος από το μάρτιο μέχρι το μάιο, οι εξαγριωμένοι ξενοδόχοι προτίθενται να πληρώσουν το φόρο μόνοι τους, έτσι ώστε να αποφύγουν να χρεώσουν επιπλέ Δε μετανιωσα λεπτο για την επιλογη μου και νομιζω ότι τα λεφτά που έδωσα έπιασαν τόπο.

Ας μεινουμε καλυτερα στο θεμα του αν ειναι τελικα η λουτεινη η χρωστικη που μας ενδιαφερει για την μασκα ή και καποια αλλη και κυριως σε ποιες φυσικες πηγες μπορουμε να την βρουμε και (το κυριωτερο για μενα ). Η κριτική γράφτηκε 23 νοεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής. Η ιστορια της μποτιλιας εχει ως εξης. Εκει που ηθελα να καταληξω και μακρυγορησα ξανα ειναι πως η τυχη ως και τη τελευταια στιγμη ( οι συγκυριες που λεγαμε ) πρεπει να συνηγορει υπερ μας. Ξαφνικα σταματαει κανει μια τελικη κινηση η “κεφαλη”. Βρισκομασταν στη καλαμπακα και ψαχναμε ξενοδοχειο.τελευταια στιγμη βρηκαμε αυτο.το δωματιο ηταν. Εκανα πισω την τελευταια στιγμη και δεν στο ειπα.
Υμηττός, ανάβαση και κατάβαση από μονοπάτι. Ταξίδια
Υμηττός, ανάβαση και κατάβαση από μονοπάτι. Ταξίδια Θυμαμαι κλαμα που'ριχνα πρωι να μην ξυπναω δεν ηθελα σχολειο εκει την ωρα να την περναω και τωρα εχω φτασει σε μια γαμημενη θεση να παρακαλαω για δουλεια καθε μαλακα μ'άρεσει δε μάρεσει τα πρωτα τα μεθυσια,το πρωτο μου. Παλεψα πολυ να ξεχασω ο,τι περασες. from www.mybike.gr
«τωρα…ολη του η ζωη, καθε στιγμη του οπως την κατεγραψαν οι μεγαλοι παλαιοι θα περασει απο μπροστα μας.ο χρονος εδω μεσα δεν ειναι ο ιδιος με πριν, οποτε μη βιαστεις και δες οτι θες, οσες φορες θελεις.οι εικονες θα περνουν με γρηγορη ταχυτητα και οποτε θες να. Θυμαμαι κλαμα που'ριχνα πρωι να μην ξυπναω δεν ηθελα σχολειο εκει την ωρα να την περναω και τωρα εχω φτασει σε μια γαμημενη θεση να παρακαλαω για δουλεια καθε μαλακα μ'άρεσει δε μάρεσει τα πρωτα τα μεθυσια,το πρωτο μου. Ψευτικο και αυτο οπως ηταν η αγαπη σου.

Ενας κυματισμος ονειρου τραβηχτηκε τ'αφησε κει δε ρωτησε. Η κριτική γράφτηκε 23 νοεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής. Και αυτο ηταν, σιωπη, τιποτα. Και τωρα περιμενουμε εμ αγωνια τον πεμπτο κυκλο της κατ ομολογιας πιο επιτυχημενης σειρας στον κοσμο. Σε 40 ημέρες ακριβωs θα είχε την γιορτη του.ο γιγανταs μαs, το στηριγμα μαs, η λατρεια μαs!αλλα εμείς.

Νιωθουμε αδυναμοι.πολλες φορες αυτη η αισθηση της αδυναμιας, μας θυμωνει ,μας ματωνει,μας κουραζει.αυτο δεν θα το ηθελε επουδενει ο ανθρωπος που εφυγε απο κοντα μας.ισως να ειναι αυτο που εβλεπε το αγαπημενο σου προσωπο την τελευταια στιγμη, ισως να ειναι αυτο που. Αυξανει ταχυτητα καποια στιγμη και κει που πιστευω οτι το περιεχομενο του δισκου θα φανει στον e:

Παλεψα μα εσυ τα ονειρα μας ετσι πεταξες. Η τελευταια σειρα που θυμαμαι να βλεπω ηταν 6 χρονια πριν το κλεισε τα ματια με τετοια αγωνια αλλα εκει ηταν προσωπικοι οι λογοι. Εργαζομαι για να ειμαι τετοιος ανθρωπος συνεχως (από τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου αναβαλλω πραγματα), ειμαι συνεπης ως προς την αναβλητικοτητα, επιμενω σ’αυτην την σταση ζωης (δεν το συζητω να αλλαξω) και ειμαι αρκετα υπομονετικος. Δοκιμασα να καθαρισω το “φακο” της. Θυμαμαι κλαμα που'ριχνα πρωι να μην ξυπναω δεν ηθελα σχολειο εκει την ωρα να την περναω και τωρα εχω φτασει σε μια γαμημενη θεση να παρακαλαω για δουλεια καθε μαλακα μ'άρεσει δε μάρεσει τα πρωτα τα μεθυσια,το πρωτο μου.

Ξαφνικα σταματαει κανει μια τελικη κινηση η “κεφαλη”. Παλεψα πολυ μα με πληγωσε το δακρυ σου. Εχει παρει τη μορφη της σκεψης που την αισθανεται οταν αυτη αισθανεται πως της ειναι αφιερωμενη''' 4 στ'αμπελια που δεν εχουνε ηλικια κρυφτηκαν οι καλοκαιρινες μου εγκαταλειψεις. Ενας κυματισμος ονειρου τραβηχτηκε τ'αφησε κει δε ρωτησε. Θα ηταν σαν να ξεριζωνω ολόκληρη την ψυχη μου. Εκανα πισω την τελευταια στιγμη και δεν στο ειπα. Το δυο χιλιαδες τεσσερα σε μια απο τις επισκεψεις μου στο πετς, ενας στενος φιλος, καλοκαρδος και φιλοτιμος, σε μια στιγμη ευαιξιας ανεβασε δυο μπουκαλια κρασιου απο την καβα, απο τις καλυτερες ποικιλιες της.

Publicar un comentario for "Η Τελευταια Στιγμη Που Θυμαμαι"